founders of Netalux

Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Meer dan een leuke technologie

Meer dan een leuke technologie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Title

Netalux wil het verschil maken door als contractor werkelijk deel uit te maken van uw waardeketen en samen met u een oplossing uit te werken. Dat begint bij een aantal eenvoudige principes die in ons DNA gebakken zitten met als voornaamste credo: zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Transparantie is voor ons dan ook een belangrijk gegeven. 

Girl holding oranges

Joy for life!

Oprichters Pieter & Emmanuel hebben Netalux ook opgericht vanuit een sterke visie rond HR & bedrijfscultuur. Wie plezier beleeft aan zijn of haar werk, doet dat ook met overgave en passie. Daar streven we elke dag naar!

Netalux health and safety

Health & Safety

Netalux streeft ernaar actief te bouwen aan een veiligere en gezondere werkplek. We leiden onze mensen permanent op tot veilig werken, niet alleen met de lasers, maar ook als deelnemer aan uw activiteiten.

hand holding earth

Responsability

Als bedrijven hebben we een impact op onze maatschappij en dat is een bijzondere verantwoordelijkheid. We voegen met onze lasers geen afval toe aan het proces en waken over het correct verwerken van het afval. 

Bedrijfscultuur

Bij Netalux vinden we het erg belangrijk dat we met passie en overgave kunnen werken, elke dag opnieuw. Als oprichters zijn Emmanuel & Pieter er rotsvast van overtuigd dat ze een unieke kans hebben met dit bedrijf het verschil te maken. Vertrekkende vanuit het erkennen dat een bedrijf vooral uit mensen bestaat, gaan we bij Netalux voluit voor passie, begip en vooral: respect. Zowel naar onze medewerkers toe als naar onze klanten. Het is meer dan mooi flyermateriaal; het maakt deel uit van onze bedrijfscultuur.  


"We startten met een wit blad, en dat schept mogelijkheden." - Emmanuel Flaam, managing partner

Het is een continu proces dat om de nodige zorg en aandacht vraagt. Het vergt ook discipline van iedereen om niet te vervallen in oude gewoontes en bijvoorbeeld de tijd te nemen voor ontspanning op het werk of om voor de eerste keer een meeting te organiseren rond de pooltafel. Waarom niet tijdens een wandeling even de gedachten uitwisselen?"Iedere vogel zingt zoals die gebekt is, wat wij bij Netalux willen bereiken is harmonie door ruimte te geven aan de verschillende karakters waaruit ons bedrijf bestaat." - Pieter Cretskens, managing partner

Het is alleszins een filosofie waar ook onze klanten de vruchten van plukken. Onze mensen werken graag en met volle overgave. Het is dankzij deze instelling dat we steeds weer samen met u werken aan uw bedrijf.