Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ontstaan

Het idee om een bedrijf rond laserreiniging op te richten ontstond in 2016, toen mede-oprichter Pieter Cretskens laserreiniging wou toepassen in zijn toenmalige functie in de nucleaire sector, maar besefte dat er geen enkel dienstverlenend bedrijf bestond dat hem daarbij kon helpen. Daar zag hij een grote opportuniteit in, en samen met Emmanuel Flaam, een ervaren marketeer en business strategist, besloten ze ervoor te gaan en hebben ze op 4 januari 2017 Netalux opgericht. De eerste twee jaar hebben Pieter en Emmanuel alles zelf gedaan, met de machine de boer op om zoveel mogelijk bedrijven te laten kennis maken met laserreiniging. Dit was een vaak hobbelig parcours, mede omdat laserreiniging nog niet heel bekend was, en omdat ze zelf nog veel moesten ontdekken over de technologie. Maar al doende leert men, en Pieter en Emmanuel vergaarden steeds meer kennis over laserreiniging en wat er allemaal mogelijk was. Doordat ze enkel laserreiniging aanboden als reinigingstechniek, hebben ze zich uitermate kunnen specialiseren.


Sinds 2019 maakte Netalux een doorstart: de eerste werknemer werd aangenomen, en er volgden snel andere werknemers. Netalux werd een team van jonge, gedreven mensen die samen een succesvol bedrijf uit de grond stampen! In 2019 werd eveneens beslist om het bedrijf naast de Services uit te breiden met twee andere takken, namelijk Producten en de Netalux Academy. Het feit dat we deze drie afdelingen combineren, stelt ons in staat om aan de klant een totaalpakket te kunnen aanbieden. Voor zowel een korte opdracht met laserreinigen, als voor een eigen laserreinigingsmachine, als voor een opleiding rond laserreingiging kan de klant vanaf nu bij ons terecht. Netalux heeft dan ook de ambitie om internationaal het leidinggevende bedrijf inzake laserreiniging te worden!


Doelstelling

Zoals hierboven reeds aangehaald is onze doelstelling om internationaal hét kenniscentrum te worden inzake laserreiniging. We willen hierbij laserreiniging toegankelijk maken voor zoveel mogelijk sectoren, aangezien het een fantastische technologie is met ontelbare mogelijkheden en voordelen. Door ons bedrijf toe te spitsen op drie afdelingen, zijn we ervan overtuigd dat we een breed gamma aan bedrijven kunnen verderhelpen. Voor ieder wat wils dus, wij passen ons aan aan uw noden!


Daarnaast is en blijft een belangrijke doelstelling voor ons kwaliteit. We willen de technologie niet alleen toegankelijk maken, maar we willen de best mogelijke technologie toegankelijk maken. In het kader hiervan blijven wij zelf ook continu bijleren en nieuwe pistes onderzoeken in samenwerking met topinstellingen en -universiteiten, om u zo goed mogelijk bij te staan!

Bedrijfscultuur

Netalux telt ondertussen een team van om en bij de 10 personen. Oprichters Emmanuel en Pieter vinden het daarom zeer belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op het werk, dat er elke dag opnieuw met volle passie en overgave gewerkt kan worden, en dat we samen een goed geoliede machine kunnen vormen. Bovendien zijn ze er rotsvast van overtuigd dat ze een unieke kans hebben met dit bedrijf het verschil te maken. Vertrekkende vanuit het erkennen dat een bedrijf vooral uit mensen bestaat, gaan we bij Netalux voluit voor passie, begrip en vooral: respect. Zowel naar onze medewerkers toe als naar onze klanten. Het is meer dan mooi flyermateriaal: het maakt deel uit van onze bedrijfscultuur.  


"We startten met een wit blad, en dat schept mogelijkheden." - Emmanuel Flaam, managing partner


Het is een continu proces dat om de nodige zorg en aandacht vraagt. Het vergt ook discipline van iedereen om niet te vervallen in oude gewoontes en bijvoorbeeld de tijd te nemen voor ontspanning op het werk of om voor de eerste keer een meeting al wandelend of fietsend te organiseren. 


"Iedere vogel zingt zoals die gebekt is, wat wij bij Netalux willen bereiken is harmonie door ruimte te geven aan de verschillende karakters waaruit ons bedrijf bestaat." - Pieter Cretskens, managing partner


Het is alleszins een filosofie waar ook onze klanten de vruchten van plukken. Onze mensen werken graag en dat laat zich voelen. Het is dankzij deze instelling dat we u steeds weer de allerbeste dienstverlening kunnen aanbieden!

Toekomstvisie

Wat zal de toekomst brengen voor Netalux? Jammer genoeg hebben we geen glazen bol, maar we zijn ervan overtuigd dat ons topteam Netalux tot grote hoogtes zal brengen! Wij doen niet enkel mee om mee te doen, wij doen mee om te winnen! Hierbij staan kwaliteit en samenwerking met de klant steeds centraal.