OVERZICHT

Uit onze website gegroeid

03.03.2018

Uit onze website gegroeid

Netalux groeit aan een gezond tempo en dat vroeg om een nieuwe website. De kinderschoenen ruilen we voor een groter paar met een website en bedrijfsstructuur aangepast aan onze huidige vorm en realiteit! 


We zijn trots deze nagelnieuwe website aan jullie voor te stellen. Er is meer ruimte voorzien voor meer technische informatie, nieuwsberichten over lopende projecten en in de toekomst ook opiniestukken en white papers. De technologie heeft duidelijk haar weg gevonden naar de realiteit en wordt dagdagelijks door Netalux gebruikt in verschillende sectoren. 


Vindt u niet meteen wat u zoekt? Of is uw toepassing net iets anders of uitdagender dan wat we hier publiceren? Aarzel niet ons te contacteren, dan kunnen we de mogelijkheden verder toelichten en de problematiek analyseren. Op die manier kunnen we samen met u deze duurzame techniek ook bij u op de werkvloer implementeren!

           
                                
                       
                        

Netalux distributeur in Polen

                    

Netalux heeft nu ook een distributeur in Polen, hier zijn we bijzonder trots op! Welkom aan Grzegorz van Proste, we kijk...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Jango sneak peek video

                    

Bekijk hier de sneak peak video van Needle's grote broer, Jango. Deze machine is beschikbaar in 500 en 1000 Watt. Coming...