OVERZICHT

Pieter Cretskens @ ICOND

29.11.2018

Pieter Cretskens @ ICOND

Begin deze maand werd Netalux gevraagd haar expertise en ervaring in de nucleaire sector voor te stellen op ICOND, een internationale conferentie rond nucleaire decontaminatie.


Pieter Cretskens, managing partner bij Netalux en overigens zelf nucleair ingenieur met meer dan 14 jaar ervaring in de sector, kon er met veel trots aankondigen dat Netalux in september 2018 succesvolle testen uitvoerde in de kerncentrale van Tchernobyl, Oekraïne. We werden deze zomer gevraagd een week lang testen uit te voeren in de hoop dat onze toepassingskennis en kennis inzake nucleaire decontaminatie zouden kunnen zorgen voor succesvolle decontaminatie tot vrijgave of hergebruik zònder de creatie van secundair afval of risico op secundaire contaminatie van omliggende stukken of omstaanders. Het werd een absoluut succes, met een kans tot verdere samenwerking met ChNPP via onze locale partners. 


Netalux blijft zich inzetten voor het succesvol introduceren van laserreinigingstechnologie in verschillende sectoren. Onze brede kennis en ervaring inzake oppervlaktebehandeling met lasertechnologie speelt daarbij een cruciale rol. Onze operatoren beschikken over de juiste ervaring en opleiding in de praktijk en als bedrijf staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We zijn dan ook blij dat we deze ervaringen mochten delen als spreker op ICOND en kijken er naar uit volgend jaar opnieuw over nog meer resultaten te mogen presenteren want uiteindelijk kan innovatie pas écht succesvol zijn door sàmen, klant én leverancier, in de praktijk te implementeren. 

           
                                
                       
                        

Netalux distributeur in Polen

                    

Netalux heeft nu ook een distributeur in Polen, hier zijn we bijzonder trots op! Welkom aan Grzegorz van Proste, we kijk...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Jango sneak peek video

                    

Bekijk hier de sneak peak video van Needle's grote broer, Jango. Deze machine is beschikbaar in 500 en 1000 Watt. Coming...