OVERZICHT

Bezoek ons op WNE 2018

07.06.2018

Bezoek ons op WNE 2018

Netalux is actief in verschillende sectoren, waaronder ook de nucleaire sector. Daarom staan we over een aantal weken op de World Nuclear Exhibition om onze diensten en de technologie samen met fabrikant P-laser voor te stellen. We zijn er bijzonder trots op onze innovatieve techniek te mogen voorstellen aan een wereldwijd publiek dat naarstig op zoek is naar manieren om de komende ontmantelingsgolf het hoofd te bieden. 


Oppervlaktes schoon maken door gebruik te maken van zuiver licht laat ons toe secundair afval te elimineren en dus de afvalstroom in zijn geheel drastisch te verminderen. Daarenboven stelt de laserreinigingstechnologie ons in staat het vrijgekomen afval correct af te vangen en op een veilige manier te verwerken. 


Wil je meer weten over laserreinging en wat het kan betekenen in de energiesector? Breng ons dan zeker een bezoek op WNE in Parijs stand nr. 7-C43!

           
                                
                       
                        

STOCEXPO 2018

                    

Netalux heeft het genoegen te mogen pitchen op het iTanks pitch ontbijt ter gelegenheid van StocExpo Europe 2018 in Ahoy...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Netalux @ iTanks

                    

Netalux werd door iTanks uitgenodigd om te pitchen op het ontbijt & pitch event ter gelegenheid van Stocexpo Amsterd...