Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Hoe werkt het

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

De technologie

De gepulste lasers die we gebruiken, zorgen voor een minimale impact op het substraat. Het is de contaminant die het licht absorbeert dat vervolgens op het substraat zal reflecteren. De energie-inbreng is dus maximaal in de contaminant waardoor er een temperetuursverschil ontstaat en de contaminant sublimeert of loskomt. Netalux ontwikkelde een methodiek om dit proces te beheersen en de vrijgekomen stoffen vrijwel meteen op te vangen. 

illustratie laserreiniging
P-laser QF500 close up

De fabrikant

Het Belgische P-laser specialiseert zich in het bouwen van laserreinigingstoestellen van de hoogste kwaliteit. Zij investeren daarvoor sterk in onderzoek & ontwikkeling en leveren betrouwbare en gebruiksvriendelijke machines die daarenboven niet alleen duurzaam zijn, maar ook nog eens in staat zijn oppervlaktes te reinigen zonder het schade aan te richten aan het substraat. 


Het bedrijf beschikt over een sterk uitgebouwd distributienetwerk over gans de wereld en heeft haar hoofdzetel in Heusden-Zolder, België.


Meer informatie over hun producten vind u op www.p-laser.com

Title

Operational excellence

Een systeem met rechtstreekse afzuiging

Het beheersen van de vrijgekomen stoffen is een specialisme waar Netalux zich samen met haar partners verder in verdiept. Dit is voor ons ook een essentieel onderdeel van onze uitrdukkelijke wil om met Netalux het verschil te maken. We gaan verder en denken steeds na over nieuwe manieren om de dingen beter te doen. 

Veilige setup

We zorgen voor een correct afgeschermde werfopstelling waardoor nabure medewerkers veilig kunnen verderwerken. Dit is iets waar wij bij Netalux elke dag aan werken en ook verder kijken dan wat vandaag reeds wordt toegepast. Technologie zal onze werf binnenkort nog veiliger maken. Daarenboven werken we ook graag proper. Een overzichtelijke werf is een kwestie van discipline. 

Innovatie 

Ook intern willen we bij Netalux de dingen herbekijken. Elk element van onze activiteiten wordt onder de loep gelegd en in vraag gesteld: waarom doen we dit eigenlijk zo? Is dit de meest veilige, gezonde, efficiënte of ergonomische manier? Het is een dynamische doelstelling die de rode draad vormt door onze activiteiten, intern en extern.