Netalux Academy

Netalux heeft sinds haar ontstaan veel ervaring en kennis opgebouwd rond laserreiniging, en wenst deze kennis nu te delen met andere bedrijven en geïnteresseerden!  Zo maken we deze mens- en milieuvriendelijke technologie écht toegankelijk voor zoveel mogelijk bedrijven in de industrie. 


De opleidingen gaan telkens door in onze vestiging te Diest, en bestaan uit een theoretisch en een praktisch gedeelte, zodat u het hele plaatje meekrijgt. We beschikken hier overigens over de nodige praktijkruimte waar u met onze verschillende types machines praktische proeven zal uitvoeren. 


We behandelen een reeks thema's die van belang zijn om de technologie beter te begrijpen én efficienter te kunnen implementeren. Op die manier gaan we veel verder dan een eenvoudige 'handleiding-introductie'! Onze medewerkers delen met plezier hun praktische ervaring in the field met u!


De opleiding kan aangepast worden aan uw noden en wensen of op basis van de kennis die u reeds vergaard heeft. Bovendien worden al onze opleidingen gegeven in de moedertaal van de groep, zodat klanten van over de hele wereld een opleiding kunnen volgen in onze Netalux Academy. Na afloop ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname. 


Met trots kunnen wij zeggen dat onze eerste opleiding reeds uitstekend verlopen is, met complimenten van de klant en een bestelling voor een bijkomende opleiding!


Interesse? Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende aanvraag!

Theoretische opleiding

In de theoretische opleiding gaan we over enkele basisbegrippen:

Wat is een laser precies?

Hoe werkt laserreiniging?

Wat zijn de voor- en nadelen?

Praktische opleiding

In de praktische opleiding laseren de cursisten onder begeleiding van één van onze ervaren operatoren zélf met Netalux laserreinigingsmachines. Op die manier krijgen ze onmiddelijk een aantal technieken onder de knie en worden ze gewoon aan het laserreinigen.